Van Herk Groep verhuurt aan 1-2-3 Machineverhuur

0

Van Herk Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met bouwmachineverhuurbedrijf 1-2-3 Machineverhuur voor de gecombineerde bedrijfsruimte Loggerweg 5 te Zwolle.
De Loggerweg 5 te Zwolle is grootschalig en compleet bedrijfscomplex, welke bestaat uit een combinatie van representatieve showroom en magazijn/ bedrijfsruimte met de benodigde kantoorruimte en een geheel bestraat en omheind buitenterrein. Kortom een multifunctionele locatie van een kleine 4.500 m² op een zeer prominente zichtlocatie.

1-2-3 Machineverhuur
1-2-3 Machineverhuur is onderdeel van de Inter-Rent groep. Het is een dynamisch verhuurbedrijf dat zich richt op de professionele verhuurmarkt. Zij zijn al bijna 20 jaar actief in het verhuren van bouwmachines, in de breedste zin van het woord. Dit gebeurt vanuit 9 vestigingen.

KroeseTempert Bedrijfsmakelaars trad hierbij op namens verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?