Tribes kondigt binnen 13 maanden zesde Amsterdamse locatie aan

0

Het snelgroeiende mobile office concept Tribes opende nog dertien maanden geleden haar eerste Amsterdamse vestiging in het Amstelgebouw, en kondigt vandaag al haar zesde locatie in Amsterdam aan. Begin volgend jaar zal Tribes haar deuren openen in het Zuiderhof II gebouw aan de Jachthavenweg op de Zuidas.

De 19e Tribes locatie van het totale netwerk is tevens de derde vestiging op de Zuidas. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman over deze keuze: ‘Werken op de Zuidas heeft een aantrekkingskracht op organisaties van over de hele wereld, en zal dat door continue ontwikkeling blijven hebben. Het is een dynamische omgeving, waar de business ontstaat en kan groeien. We zijn ontzettend blij dat we de laatste vrije vierkante meters hebben kunnen bemachtigen, om zo alle nationale en internationale business nomads van een werkplek te kunnen voorzien’.

Het Zuiderhof gebouw is herkenbaar aan de bijzondere, wigvormige architectuur, met een karakteristieke uitstraling. De directe omgeving heeft veel te bieden voor internationale business nomads, met op loopafstand diverse recreatievoorzieningen. De nieuwe locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

 

http://www.tribes.world/nl/nieuws/tribes-kondigt-zesde-amsterdamse-locatie-aan

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?