LaDress opent nieuwe boutique in Rotterdam

0

Het Nederlandse modemerk LaDress opent hun vierde winkel aan de Meent 52 in Rotterdam. LaDress huurt voor deze nieuwe boutique circa 75 m² verdeeld over de begane grond, entresol en kelder. Het modemerk neemt hiermee de winkellocatie over van Smaak Amsterdam.

LaDress is een premium modemerk voor vrouwen, in 2006 opgericht door Simone van Trojen in haar zoektocht naar het perfecte jurkje voor ieder moment. Het merk staat vooral bekend om haar tijdloze jurkjes maar inmiddels biedt LaDress ook een uitgebreide collectie basics, de exclusieve LaDress Couture lijn, LaDress Balance om thuis en tijdens work-outs te dragen en LaDress Girls, speciaal voor jonge meisjes.

LaDress is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company. Smaak Amsterdam, de vertrekkende huurder, is begeleid door CBRE. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de verhuur van deze winkel.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/ladress-opent-nieuwe-boutique-in-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?