HighBrook Investors verwerft Blaak 333 in Rotterdam

0

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft het kantoorgebouw aan de Blaak 333 in Rotterdam via een onderhandse transactie verworven. Blaak 333 is een single-tenant kantoorgebouw op een prominente locatie in het Central Business District van Rotterdam. Het gebouw omvat 15.575 m² kantoorruimte en is volledig verhuurd aan de Rabobank. De verkoopprijs wordt niet bekendgemaakt evenmin als de verkoper van het vastgoed. Deze transactie markeert HighBrook’s eerste investering in Rotterdam. De private equity investeerder is actieef op zoek naar value-add investeringen in de Randstad in Nederland.

Wouter Stevens, Savills Netherlands, licht toe:
“Blaak 333 is een herkenbaar gebouw op een uitstekende locatie in het Central Business District van Rotterdam. Het gebouw is volledig verhuurd aan een grote huurder, iets wat zeldzaam is binnen de Rotterdamse kantorenmarkt. Een uitstekende beleggingsmogelijkheid met waarde-aanvullende mogelijkheden. Omdat de beleggingsmarkt van Rotterdam in de lift zit, verwachten we volgend op deze verkoop de komende tijd meer activiteit binnen het CBD van Rotterdam.”

Savills adviseerde de verkoper in deze transactie. Equity Estate trad op als adviseur van HighBrook Investors.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220971-0/10/2017/highbrook-investors-verwerft-blaak-333-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?