Groenendijk Bedrijfskleding BV koopt het bedrijfscomplex aan de Carrosserieweg 1 en 5 te Woerden

0

Op maandag 2 oktober 2017 is op feestelijke wijze de sleutel van het bedrijfscomplex Carrosserieweg 1 en 5 overhandigd aan Groenendijk Bedrijfskleding door de Gemeente Woerden. Groenendijk Bedrijfskleding is in de huidige locatie aan de Golf van Biskaje uit haar jasje aan het groeien en was toe aan groter en eigen pand om haar bedrijfsactiviteiten in Woerden voort te kunnen zetten. De Carrosserieweg 1 en 5 is een uitstekende locatie om de groeiambities waar te kunnen maken.

In de zomer van 2017 heeft de gemeenteraad akkoord gegeven op de verkoop en is er hard gewerkt om tot een succesvolle deal te komen.
Het complex bestaat uit circa 16.501 m² bedrijfsruimte, circa 3.636 m² kantoorruimte, circa 1.500 m² ongebonden buitenterrein en 110 parkeerplaatsen. Het bedrijfscomplex is verkocht voor circa EUR 9.000.000,-. Groenendijk Bedrijfskleding heeft vervolgens met de huidige gebruiker FermWerk een langjarige huurovereenkomst voor Carrosserieweg 1 afgesloten en neemt Carrosserieweg 5 gefaseerd in gebruik. Het huidige parkeerdak zal uitgebreid gaan worden en het complex zal verder verduurzaamd gaan worden.

IJsselstreek Zakelijk heeft Groenendijk Bedrijfskleding in deze transactie geadviseerd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?