FashionUnited nieuwe huurder kantoor Europlaza in Amsterdam

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst gesloten met FashionUnited B.V. voor 742 m² in kantoorgebouw Europlaza aan de Hoogoorddreef 54-58 in Amsterdam.

FashionUnited is een wereldwijd onafhankelijk B2B-fashionnetwerk met het laatste modenieuws, vakinformatie en vacaturebank voor de mode. FashionUnited bereikt middels haar netwerk miljoenen professionals uit deze industrie.

FashionUnited B.V. werd geadviseerd door DRS makelaars. Adviseur van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bij deze transactie was P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars welke het kantoorgebouw in collegiale verhuur heeft met CBRE.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/10/fashionunited-nieuwe-huurder-kantoor-europlaza-in-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?