C&A introduceert nieuw winkelconcept in Leidsche Rijn Centrum Utrecht

0

Leidsche Rijn Centrumplan, een samenwerking van a.s.r. vastgoed projecten en Vesteda Project Development, heeft met C&A een nieuw, langjarig huurcontract getekend voor winkelruimte in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. C&A huurt bijna 1.000 m² winkelruimte in het nieuwe stadscentrum. De retailer zal hier haar nieuwe winkelconcept introduceren dat zich onder meer kenmerkt door meer ruimte voor de klant bijvoorbeeld in de vorm van ruimere paskamers en een lounge hoek. Er wordt een nieuw lichtplan met 100% Ledverlichting gerealiseerd, passend in de duurzaamheidsstrategie van C&A, en een warm en huiselijk gevoel gecreëerd door het gebruik van donkere kleuren en natuurlijke materialen.

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn dat momenteel volop in ontwikkeling is. Hier zullen meer dan 100 winkels openen, van internationale en landelijke ketens tot kleine lokale ondernemers. Eerder kozen onder andere H&M, Jumbo Foodmarkt, Rituals, MANGO, Esprit, OPEN32, Nelson, Vapiano, VERO MODA, ONLY, ICI Paris XL, Blokker, The Athlete’s Foot, Jack & Jones, Kruidvat, Scapino, So Low en Holland & Barrett al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een aantal lokale winkeliers.

De transactie is tot stand gebracht door CBRE die, in samenwerking met Engelvast en a.s.r. Vastgoed Projecten, de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

 

http://nieuws.cbre.nl/ca-introduceert-nieuw-winkelconcept-in-leidsche-rijn-centrum-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?