Canopy Investments koopt kantoorgebouw in Den Haag

0

Canopy Investments heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Riouwstraat 191 in Den Haag aangekocht, voor een van haar ondernemingen.

Het kantoor heeft een oppervlakte van circa 1.100 m² en maakt onderdeel uit van de chique Archipel buurt. Het gebouw is in gebruik geweest als kantoor en Canopy gaat het transformeren naar high end stadsappartementen van 200 m².

Canopy Investments is een Haagse vastgoedontwikkelaar en belegger, opgericht in 2014 door Willem Wernink en Eric Meijer. Canopy verwerft voor eigen rekening en risico posities in en rondom Den Haag om deze te (her)ontwikkelen/transformeren ten behoeve van verkoop of behoud voor eigen portefeuille.

Verkopende partij werd geadviseerd door Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?