Nieuwe kantoorhuurder in Rijntoren in Arnhem

0

De eigenaar van het WTC van Arnhem-Nijmegen, Sechzigste Sachwert Holland GmbH & Co KG, is met V.O. Patents & Trademarks een nieuw, langjarig huurcontract overeengekomen. Het contract heeft betrekking op circa 660 m² kantoorruimte op de 11e verdieping van het gebouw en op 8 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage (Nieuwe Stationsstraat 10).

De blauw gekleurde Rijntoren is opgeleverd in 2005 en is onderdeel van het Arnhemse Centraal Station. In het gebouw zit onder meer het WTC van Arnhem-Nijmegen. Het centrumgebied van Arnhem komt door de goede bereikbaarheid met het OV en eigen vervoer steeds meer in het vizier van huurders als aantrekkelijke kantorenlocatie. V.O. Patents & Trademarks is de tweede huurder die in korte tijd voor de Rijntoren kiest nadat Avisi eerder al haar intrek nam. Het gebouw biedt volop faciliteiten zoals een restaurant, business lounge, hospitality desk en diverse vergadermogelijkheden.

De huurder is geadviseerd door KWB Vastgoed in Arnhem. CBRE trad in collegiale samenwerking met Strijbosch Thunnissen Makelaars op als adviseur van de verhuurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/nieuwe-kantoorhuurder-in-rijntoren-in-arnhem/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?