Vascobelo huurt winkelruimte in Den Haag

0

Belgisch koffiemerk Vascobelo heeft per half september een huurcontract afgesloten voor winkelruimte in Den Haag. Met verhuurder IEF Real Estate Services is een overeenkomst getekend voor de 6e Nederlandse winkel van het merk. Vascobelo opent naar verwachting medio november aan de Hooistraat 2, op de hoek van de chique Haagse Denneweg. De overeenkomst heeft betrekking op circa 250 m² winkelruimte.

Vascobelo is 20 jaar geleden opgericht door de Belgische Marc de Roeck. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn broer Jan. De visie van Vascobelo is dat koffie een kwalitatief hoogwaardige beleving moet zijn. Naast koffie serveren ze ook passende gerechten, nu al vanuit hun 4 vestigingen in Amsterdam en winkels in Utrecht, Eindhoven en Haarlem.

CBRE treedt op als adviseur van Vascobelo en is namens hen nog op zoek naar nieuwe winkellocaties in Utrecht, Amsterdam, Leiden en Rotterdam.

 

http://nieuws.cbre.nl/vascobelo-huurt-winkelruimte-in-den-haag/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?