Standard Life sluit overeenkomst voor het verwerven van een 36.000 m² logistiek gebouw in Tilburg

0

Standard Life Investements European property Growth Fund heeft onlangs een koopovereenkomst getekend met OntwikkelingsCombinatie de Scheg voor de aankoop van een nog te bouwen logistiek gebouw op bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg.

Het gebouw omvat circa 31.927 m² logistieke ruimte, 2.766 m² mezzanine en 1.281 m² kantoorruimte. Op het buitenterrein worden 260 parkeerplaatsen voor personenwagens aangelegd en 21 stuks voor vrachtwagens. In opdracht van partijen is Remmers Bouwgroep gestart met de bouw van het pand. De oplevering staat gepland voor eind maart 2018.

Koper werd bij deze aankoop geadviseerd door Loyens & Loeff, Royal Haskoning DHV en NL real estate. De verkoper werd geadviseerd door CMS en INDUSTRIAL real estate partners.

INDUSTRIAL real estate partners en JLL zijn betrokken bij de verhuur van het object. Gezien de positieve marktontwikkelingen verwachten partijen dit BREEAM ‘Very Good’ gebouw voor oplevering te hebben verhuurd.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?