Powerhouse Company huurt in Westerlaantoren in Rotterdam

0

Powerhouse Company gaat zich vestigen in de Rotterdamse Westerlaantoren. Het full service architecten-, interieurarchitectuur- en designbureau heeft een (onder)huurcontract getekend voor circa 1.345 m² kantoorruimte aan de Westerlaan 17 en 18.

De Westerlaantoren ligt in het Scheepvaartkwartier met een schitterend uitzicht over De Maas en Het Park, dichtbij het centrum van Rotterdam. Het gebouw is tussen 2009 en 2012 volledig gerenoveerd waarbij moderne kantoorruimte en appartementen zijn gerealiseerd. De Westerlaantoren bestaat uit hoog- en laagbouw. In de hoogbouw vindt men kantoorruimte en appartementen, het kantoor van Powerhouse Company is in deze hoogbouw gevestigd.

CBRE trad op namens de onderverhuurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/powerhouse-company-huurt-in-westerlaantoren-in-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?