Woningbouw in voormalig Missiehuis in Driehuis (gemeente Velsen)

0

Het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt het voormalige Missiehuis in Driehuis (gemeente Velsen) voor ruim 6 miljoen euro aan Acteeum Partnership Operations uit Santpoort-Zuid. Deze ontwikkelaar is van plan het complex te herontwikkelen tot woningen met appartementen in het monumentale hoofdgebouw en nieuwbouw op het terrein.

Het complex is lange tijd in gebruik geweest als school, internaat en missiehuis. Daarna zat het ministerie van Defensie erin, tot 2012. Sindsdien is het complex in bewaring gegeven om kraak, vandalisme en brandstichting te voorkomen.

 

https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2017/10/03/woningbouw-in-voormalig-missiehuis-in-driehuis-gemeente-velsen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?