Van Ettekoven Holding B.V. koopt winkelpassage en parkeergarage Nieuwe Markt in Gouda van Vastgoed Eta Oost

0

Van Ettekoven Holding B.V. heeft de winkelpassage met de parkeergarage de Nieuwe Markt in Gouda verworven.

Het grotendeels overdekte winkelcentrum ligt zeer centraal in de binnenstad van Gouda en omvat ca. 6.200 m² winkelruimte. Huurders in het winkelcentrum zijn onder meer Kruidvat, SNS bank, Eye Wish opticiens, Bruna en Bagels en Beans. Van Ettekoven Holding heeft het winkelcentrum gekocht van Vastgoed Eta Oost.

De parkeergarage, door Q-Park geëxploiteerd, biedt circa 480 parkeerplaatsen en is de belangrijkste parkeergarage van de binnenstad van Gouda.

Castanea Bedrijfsmakelaars en Abram makelaardij hebben de koper geadviseerd in deze transactie. De verkoper, Vastgoed Eta Oost, is geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman en Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?