Provast en Commerz Real halen Meliá hotels naar Zuidas

0

Commerz Real/Provast en Meliá Hotels hebben een langjarige contract getekend voor de hoteltoren in het project ‘Two Amsterdam’. In het hart van de Zuidas, direct naast het WTC en station Amsterdam Zuid, herontwikkelt Provast de ‘Twin Towers’ voor het Commerz Real open-ended real estate fund hausInvest. De torens worden getransformeerd tot een hoogwaardige mixed-use ontwikkeling: Two Amsterdam.

Het viersterren Innside By Meliá hotel gaat 328 kamers tellen. Meliá Hotels International is één van de grootste hotelketens ter wereld en de grootste in Spanje in zowel resorts als hotels. Het hotel in Amsterdam wordt het eerste Meliá hotel in Nederland. De Innside hotels zijn urban lifestyle hotels for business and leisure. De skybar op de 21e verdieping met een prachtig uitzicht over de stad wordt publiek toegankelijk.

Two Amsterdam
Dit hoogwaardige multifunctionele project middenin de Zuidas bestaat uit 20.000 m² vvo multi-tenant kantoor, een high-end hotel met circa 330 kamers, een skybar, een toprestaurant en een ondergrondse parkeergarage met 376 parkeerplaatsen. Onaantrekkelijke (semi-)openbare ruimte wordt getransformeerd tot een intieme groene corporate garden. De functies versterken elkaar, creëren 24/7 leven in het gebied en de corporate garden maakt de verbinding. De kantoortoren bestaat uit grote, flexibel in te delen verdiepingen met vides en trappen. KCAP Architects&Planners is verantwoordelijk voor het spectaculaire ontwerp. De bouw start in het eerste kwartaal van 2018 en de oplevering is twee jaar later.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?