NorthStar Realty Europe verlengt huurcontract AKD met 10 jaar in Maastoren Rotterdam

0

NorthStar Realty Europe is met huurder AKD een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in gebouw Maastoren gelegen aan de Wilhelminakade 1-103 in Rotterdam.

De verlenging heeft betrekking op 4.680 m² kantoorruimte, 201 m² archiefruimte en 80 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

De Maastoren is met haar 44 verdiepingen en 165 meter hoogte een beeldbepalend landmark in Rotterdam en tevens het hoogste gebouw van Nederland. Het gebouw, gelegen op de Rotterdamse Kop van Zuid, werd ontwikkeld door OVG en opgeleverd aan haar gebruikers in 2010.

Als onderdeel van de verlenging zijn partijen een verdere upgrade en verbetering van het gebouw overeengekomen. De verhuurder realiseert hiermee een verbeterde, levendige en bruisende multi-tenant entree en receptie op de begane grond.

Mahbod Nia, Chief Executive Officer van NorthStar Realty Europe: “Wij zijn zeer verheugd met de huurverlenging van AKD in de Maastoren. Dat na Deloitte ook huurder van het eerste uur AKD zich wederom voor lange termijn verbindt aan de Maastoren bevestigt de uitstekende faciliteiten en locatie van het gebouw op de Rotterdamse Kop van Zuid.”

AKD is met 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs dé juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. AKD combineert expertise op vrijwel alle rechtsgebieden met kennis van sectoren en de business van haar cliënten, nationaal en internationaal. Bij AKD werken in totaal circa 400 mensen, verspreid over de vestigingen in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220687-0/10/2017/northstar-realty-europe-verlengt-huurcontract-akd-met-10-jaar-in-maastoren-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?