Nieuwe bagagehal voor Rotterdam The Hague Airport

0

Dura Vermeer bouwt voor Rotterdam The Hague Airport een compleet nieuwe bagagehal. Deze bagagehal van 3000m2 is onderdeel van een grootschalig verbouwingsmasterplan. Om aan operationele verplichtingen, veiligheidseisen en passagiersaantallen te kunnen blijven voldoen, bereidt Rotterdam The Hague Airport een uitbreiding van de terminal voor.

GEEN HINDER
De bagagehal wordt buiten de bestaande terminal geplaatst. Via een tijdelijke corridor – welke de bagagehal verbindt met de terminal – wordt de bagage straks vanuit de terminal naar de bagagehal vervoerd. Ondanks de werkzaamheden ervaren de passagiers geen hinder en kunnen de vluchten van en naar Rotterdam The Hague Airport volgens schema aankomen en vertrekken.

OPLEVERING
De ruwbouwfase is inmiddels afgerond en de bagagehal is aangesloten op de corridor. De bagagebanden en scanapparaten moeten alleen nog geplaatst worden en de hal moet nog verder worden afgebouwd. De geplande oplevering van de bagagehal is 25 oktober 2017.

OVERIGE WERKZAAMHEDEN
Het Airportplein voor het luchthavengebouw is al vernieuwd door Dura Vermeer en binnenkort starten de werkzaamheden aan de start- en landingsbaan.

 

https://www.duravermeer.nl/nieuws/nieuwe-bagagehal-voor-rotterdam-the-hague-airport

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?