Particuliere beleggers kopen kantoorgebouw Oslo in Groningen

0

Het kantoorgebouw Oslo, aan de stadsrand van Groningen en op loopafstand van NS-station Groningen Centraal, is verkocht aan een groep particuliere beleggers. Het object bestaat uit circa 5.500 m² kantoorruimte met 115 parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Onder andere ABN AMRO, Adecco en de gemeente Groningen huren in het multitenantkantoorgebouw. De transactie laat zien dat kantoorgebouwen zoals Oslo, dichtbij stedelijke voorzieningen en hoogwaardige openbaarvervoerverbindingen, in Noord-Nederland zowel bij gebruikers als beleggers populair blijven.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper bij deze transactie.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/particuliere-beleggers-kopen-kantoorgebouw-oslo-in-groningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?