Certitudo Capital koopt drie winkels in Helftheuvelpassage ‘s-Hertogenbosch

0

Certitudo Capital heeft drie winkels in winkelcentrum de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch aangekocht van Van Deursen Group. De projectontwikkelaar en vastgoedbelegger verwierf in 2009 al 18 andere winkels in de Helftheuvel. De drie winkels zijn gelegen op de hoofdas van het winkelcentrum met als huurders Eye Wish (Helftheuvelpassage 79), Anny van Buul Juweliers (Helftheuvelpassage 242) en Shoeby (Helftheuvelpassage 246-248). Winkelcentrum de Helftheuvelpassage omvat 80 winkels en beschikt over 1.000 gratis parkeerplaatsen. Wekelijks trekt het winkelcentrum circa 80.000 bezoekers.

RSP Makelaars heeft de verkoper bij de transactie geadviseerd.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/354/certitudo-capital-koopt-drie-winkels-in-helftheuvelpassage-s-hertogenbosch

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?