AaBe Fabiek Tilburg geopend

0

Op zaterdag 30 september is de AaBe Fabriek retailontwikkeling in Tilburg officieel geopend. De opening ging gepaard met feestelijke activiteiten en acties, waaronder een optreden van The Voice of Holland winnares Maan.

Andere openingsactiviteiten waren onder andere een kinderplein, diverse muziekoptredens, individuele winkelacties en demonstraties en een horecaplein vol foodtrucks van de verschillende restaurants uit onder andere de Piushaven.

Winkelcentrum met historie
Deze prestigieuze retailontwikkeling is gerealiseerd in het monumentale fabriekscomplex van voormalige wollenstoffen dekenproducent AaBe. De AaBe fabriek is in Nederland uniek in zijn soort, door de combinatie van perifere detailhandel, grootschalige detailhandel en een wijkwinkelcentrum, gelegen middenin een groeiende woonwijk. De AaBe Fabriek mag zich met een historisch karakter en ruim 31.000 m² aan vloeroppervlak dé blikvanger van de regio noemen. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

In de AaBe Fabriek is voor bezoekers veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. De historie van het winkelcentrum is voor veel Tilburgers een mooie herinnering. Momenteel is er een mini tentoonstelling waarbij de verhaallijn van de AaBe fabriek uiteen is gezet ondersteund met historische foto’s.

De AaBe Fabriek is zeven dagen per week geopend, er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het gehele winkelcentrum is er gratis Wi-Fi aanwezig.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie over deze unieke ontwikkeling op www.aabefabriek.nl.

De AaBe Fabriek is eigendom van E.R.F. Sarl Luxembourg een van fondsen beheerd door Savills Investment Management, wordt ontwikkeld door Rialto Vastgoedontwikkeling, waarbij de project monitoring wordt verzorgd door Savills. Het gebouw wordt beheerd door Rialto Vastgoedmanagement en Savills.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220656-0/09/2017/aabe-fabiek-tilburg-geopend

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?