Van Dalen opent vernieuwde winkel in centrum Maastricht

0

Van Dalen heeft een vernieuwde winkel geopend in het centrum van Maastricht. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Van Dalen voor het pand aan de Wolfstraat 6 in Maastricht.

De winkelruimte van circa 120 m² is onlangs verbouwd in samenwerking met a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. Zo is de toegang naar de bovengelegen appartementen verplaatst waardoor het winkeloppervlak aan de voorzijde is vergroot en de entree prominenter is geworden. Daarnaast is de gevel van dit pand gerenoveerd en heeft Van Dalen de winkel omgebouwd naar het nieuwe Van Dalen concept.

Univast Retail trad namens de huurder op als adviseur.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/09/van-dalen-opent-vernieuwde-winkel-in-centrum-maastricht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?