MEAG verhuurt 5.046 m² kantoorruimte in gebouw Eurogate II te Rotterdam

0

MEAG en Eastman Chemical BV hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de 3e, 4e en 5e verdieping van het gebouw Eurogate II aan de Watermanweg 44-88. Het gehuurde omvat 5.046 m2 kantoorruimte en 98 parkeerplaatsen. Eurogate II ligt in Rotterdam Alexander naast het Alexandrium.

Eastman is een internationaal speciaalchemie bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen, additieven en functionele producten en vezels produceert die worden gevonden in producten die mensen dagelijks gebruiken.

MEAG staat voor hoogwaardig asset management voor Munich Re & ERGO. MEAG is aanwezig in Europa, Azie en Noord-Amerika en biedt zijn uitvoerige know-how aan institutionele beleggers alsmede private cliënten buiten de groep. MEAG heeft momenteel assets onder management met een totale waarde van circa € 252 miljard.

Verhuurder MEAG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?