Twee nieuwe huurders voor de Vrijstraat in Eindhoven

0

In het centrum van Eindhoven is een tweetal huurtransacties gerealiseerd. De ANWB heeft wegens de verhuizing van Intersport de beschikbaar gekomen winkelruimte op de Vrijstraat 46 voor een bepaalde periode van 6 maanden gehuurd. De ANWB gaat hier op ruim 1.000 m² haar magazijnverkoop van het ANWB assortiment houden. De tweede transactie in de straat betreft de Vrijstraat 15A waar de winkel van Fun Fun is verhuurd aan de Barber Brother.

RSP Makelaars bracht beide transacties tot stand namens verhuurders. De Vrijstraat 46 is vanaf 1 april 2018 weer beschikbaar voor de reguliere duur.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/350/twee-nieuwe-huurders-voor-de-vrijstraat-in-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?