FGH Bank verkoopt monumentale kantoorvilla in Groningen

0

FGH heeft de monumentale kantoorvilla aan de Verlengde Hereweg 173 in Groningen verkocht aan een particulier. De villa bestaat uit circa 500 m² kantoorruimte en ligt op een perceel van circa 2.800 m².

In het kader van de integratie van het grootste deel van de FGH Bank in de Rabobank-organisatie heeft FGH zijn kantoorvilla verkocht. Het gerestaureerde rijksmonument Pax Sperata werd in 1916 gebouwd als woonhuis, maar is de laatste decennia in gebruik geweest als kantoor. De villa zal nu zijn woonfunctie weer terugkrijgen.

De koper werd bij deze transactie geadviseerd door Dunning Makelaardij. FGH Bank werd geadviseerd door Rabo Onroerend Goed Nederland en Cushman & Wakefield.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/09/fgh-bank-verkoopt-monumentale-kantoorvilla-in-groningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?