Cromwell Broker of the Year Award voor Savills

0

Cromwell Property Group heeft op maandag 25 september de eerste Cromwell Broker of the Year Award 2016 -2017 uitgereikt aan Savills.

Met deze award geeft Cromwell uitdrukking aan het belang dat zij als organisatie hecht aan de samenwerking met haar makelaars. De Award wordt uitgereikt aan de makelaar die de beste resultaten heeft geboekt voor Cromwell in het afgelopen jaar.

Managing Director Wouter Zwetsloot zegt: “De samenwerking met Savills heeft het afgelopen jaar tot meerdere succesvolle transacties geleid. Savills heeft steeds weer laten zien dat zij toegevoegde waarde kunnen bieden vanuit verschillende expertises en is daarmee de winnaar van de Broker of the Year award 2016 – 2017.

Reinier Wegman, Head of Sales van Savills Nederland: “Het afgelopen jaar hebben wij met veel plezier een aantal succesvolle (portefeuille) verkopen met en voor Cromwell gerealiseerd, evenals de goede samenwerking met onze Building & Project Consultancy, Valuations en Agency afdelingen verder uitgebouwd. Wij zijn dan ook bijzonder vereerd dat wij naar aanleiding van deze succesvolle full service de eerste Cromwell Broker of the Year Award in ontvangst mogen nemen. We kijken er naar uit om samen met Cromwell op meer kansen in te spelen die de markt op dit moment, en in de toekomst biedt.”

 

https://www.cromwellpropertygroup.nl/nieuws/cromwell-broker-of-the-year-award-voor-savills

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?