Copaco DC B.V. huurt ca. 400 m² kantoor op Kerkenbos 1103c te Nijmegen

0

Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) heeft, namens haar opdrachtgever PMC Invest B.V, de kantoorruimte gelegen aan Kerkenbos 1103C succesvol verhuurd.

Het gehuurde betreft ca. 400 m² turn-key kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping alsmede 15 parkeerplaatsen.

Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 400 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfillment en cloud services.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?