Bedrijfscomplex in Hengelo verkocht

0

Het bedrijfscomplex aan de Topaasstraat 18 in Hengelo is onlangs gekocht door een internationaal hightech technologiebedrijf. Het bedrijfscomplex bestaat uit circa 2.312 m² bedrijfsruimte, circa 248 m² kantoorruimte en circa 144 m² entresol.

De voormalige eigenaar van het object is Brinks Carrosserieën. In eerste instantie is het object gekocht door een particuliere belegger, die het vervolgens heeft doorverkocht. De koper is internationaal marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van hightech systemen.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, een particuliere belegger, bij de aan- en verkoop.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/09/bedrijfscomplex-in-hengelo-verkocht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?