Syntrus Achmea RE&F koopt 25 energiezuinige woningen in Groningen

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van zijn institutionele klanten, een Nederlands pensioenfonds, 25 energiezuinige woningen gekocht in de stad Groningen. Vanmiddag heeft wethouder Roeland van der Schaaf het officiële startsein gegeven voor de bouw van de woningen.

In de wijk Reitdiep, vlakbij de Rijkuniversiteit Groningen, worden in totaal 75 woningen gebouwd: 50 koopwoningen en 25 huurwoningen in de vrije sector. De huurwoningen bestaan uit 17 eengezinswoningen, 2 levensloopbestendige woningen en 6 twee-onder-één-kap woningen, variërend van 118 tot 143 vierkante meter woonoppervlak. Alle huurwoningen zijn zeer energiezuinig (EPC 0) en worden voorzien van zonnepanelen.

Naar verwachting zullen de woningen over een half jaar worden opgeleverd. De verhuur begint circa drie maanden voor oplevering. Dan zijn ook de huurprijzen bekend.

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Syntrus-Achmea-REF-koopt-25-energiezuinige-woningen-in-Groningen.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?