Star Onroerend Goed koopt Amsterdamseweg 153 te Amersfoort

0

Star Onroerend Goed B.V. heeft voor de vestiging van Star Automaterialen het bedrijfsgebouw aan de Amsterdamseweg 153 in Amersfoort gekocht. Het gebouw, met een verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 1.600 m², zal in gebruik worden genomen als vervangende huisvesting van de bestaande locatie aan de Uraniumweg.

Star Automaterialen, sinds 1993 actief als bemiddelaar tussen leveranciers en garagebedrijven, verkoopt auto-onderdelen van verschillende merken vanuit inmiddels 7 vestigingen, verspreid over Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Haarlem en Utrecht.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting.

 

http://mvgmbedrijfshuisvesting.nl/Nieuws/91301/Star-Onroerend-Goed-koopt-Amsterdamseweg-153-te-Amersfoort..html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?