Schulte Herenmode opent nieuw filiaal in Leiderdorp

0

Schulte Herenmode heeft deze week de deuren van zijn zevende filiaal geopend. Op woensdag 20 september opende de specialist in herenmode officieel de deuren van het nieuwste filiaal in winkelcentrum ‘de Winkelhof’ in Leiderdorp. Vanaf 10:00 was de winkel te bezichtigen voor publiek.

De winkel in Leiderdorp heeft een oppervlakte van 200 m² en beschikt over een compleet assortiment van ruim 70 merken. Het bedrijf specialiseert zich in grote maten herenkleding.

Schulte Herenmode is een bekende naam in de Bollenstreek. Zo heeft de keten al filialen in onder andere Lisse, Hillegom en Noordwijk. Andere winkels van Schulte zijn te bezoeken in Haarlem, Heemstede en Oegstgeest.

Schulte Herenmode is opgericht in 1927, te Hillegom. In die tijd was het bedrijf gespecialiseerd in hoeden en petten. “In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in herenmode en grote maten. Klanten kunnen tegenwoordig bij onze modewinkels terecht voor een kostuum, overhemd, colbert, pantalon of een complete outfit.”, aldus CEO Mark van den Berg.

Het aantal winkels bleef sinds 1994 uitbreiden. Met het filiaal in Leiderdorp wordt de zevende vestiging van de firma geopend. Kijk hier voor meer informatie over Schulte Herenmode.

 

https://www.schulteherenmode.nl/onze-winkels/herenkleding-schulte-leiderdorp/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?