Brinks Carrosserieën koopt bedrijfscomplex in Enschede

0

Brinks Carrosserieën heeft een bedrijfscomplex aan de Marssteden 30 in Enschede gekocht van een particuliere belegger. Het bedrijfscomplex bestaat uit circa 5.214 m² bedrijfsruimte en is gevestigd op een kavel van circa 13.291 m².

Brinks Carrosserieën is de totaalleverancier van Twente op het gebied van carrosseriebouw van vrachtwagens. Tot het producten- en dienstenaanbod behoren het produceren van laadbakken en opbouwen, trailer- en laadklepservice, schadeherstel, renovatie en het aanpassen van opbouwen.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, een particuliere belegger, bij deze transactie.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/09/brinks-carrosserieen-koopt-bedrijfscomplex-in-enschede/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?