Nieuwe huurovereenkomsten Alpha Tower in Amsterdam Zuidoost

0

Savills heeft, namens verhuurder BGV VI Holland 3 GmbH & Co. KG., nieuwe huurovereenkomsten gesloten in de Alpha Tower in Amsterdam Zuidoost. Het zeer hoogwaardige kantoorgebouw gelegen naast de Amsterdam ArenA heeft een oppervlakte van ca. 19.800 m². Het object heeft 23 verdiepingen en is daarmee een van de hoogste kantoorgebouwen van Amsterdam. De transacties omvatten twee verlengingen en een nieuwkomer: Smith & Associates.

Huurder UBMi heeft de huurovereenkomst voor ca. 1.440 m² kantoorruimte op de 13e en 15e verdieping langjarig verlengd. Huurder Ystrategists huurt momenteel 365 m² kantoorruimte op de 13e verdieping en breiden uit met 565 m² op de 14e verdieping. In 2018 zal Ystrategists intern verhuizen naar twee aaneengesloten verdiepingen op de 7e en 8e verdieping met een totaal van 1.450 m² kantoorruimte.

Smith & Associates heeft getekend als nieuwe huurder in de Alpha Tower, zij zullen 630 m² huren op de 22e verdieping van het kantoorgebouw. Het gaat om kantoorruimte op de hoogste verdieping met een fraai uitzicht over Amsterdam. In Alpha Tower is na deze transacties nog ca. 2.000 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, waaronder 900 m² op de 20e verdieping.

Peter Stutterheim, Associate Director Savills Property Management: ‘’Alpha Tower blijkt een zeer prettige en luxe werkomgeving te zijn die onze huurders blijft binden en nieuwe huurders aantrekt. De algehele uitstraling van het gebouw op een A-locatie en het gebruik van o.a. het vergadercentrum op de begane grond wordt als zeer positief ervaren en tevens actief gebruikt.’’

Savills adviseerde verhuurder BGV VI Holland 3 GmbH & Co. KG bij de huurverlenging en verhuur. Cushman & Wakefield trad op als adviseur voor UBMi en Rockstone trad op voor Ystrategists. Smith & Associates kreeg advies van Ideal Projects.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220380-0/09/2017/savills-adviseert-bij-verhuur-alpha-tower

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?