Zeven nieuwe huurovereenkomsten in winkelcentrum Hoge Vucht

0

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund zeven huurovereenkomsten (in totaal bijna 1.400 m2) afgesloten in winkelcentrum Hoge Vucht te Breda. Het betreft de huurders Blokker, Foto Expert, Jamin, Mode4Her, Holland & Barrett, Miss Etam en BlueSun Zonnestudio’s. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van 16.000 m2 en telt 54 winkels met een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen.

Blokker heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor 440 m². Fotosnelservice Foto Expert heeft een huurovereenkomst afgesloten op een nieuwe locatie in het winkelcentrum voor 82 m². Snoepwinkel Jamin heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor 82 m². Mode4Her heeft een nieuw huurcontract afgesloten en maakt een doorstart in een pand van 130 m². Gezondheidswinkel Holland & Barrett heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor 170 m². Daarnaast heeft Miss Etam voor 240 m² een overeenkomst afgesloten en de outlet winkel omgezet naar een vaste formule. BlueSun Zonnestudio’s heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor 245 m².

Namens Mode4Her trad Elvestia Vastgoed Beheer op als adviseur.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/09/zeven-nieuwe-huurovereenkomsten-in-winkelcentrum-hoge-vucht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?