Aedifica verwerft nieuw te ontwikkelen zorgresidentie in Beegden

0

Aedifica Nederland, een dochteronderneming van het Belgische Aedifica NV, heeft de nog te bouwen woonzorglocatie Huize Ter Beegden gekocht. De woonzorglocatie in de buurt van Roermond wordt ontwikkeld tot een moderne woonzorglocatie met een capaciteit van 19 eenheden voor senioren met hoge zorgbehoeften. Naar verwachting wordt de zorgresidentie in de tweede helft van 2018 opgeleverd.

Het turnkey bouwproject zal gerealiseerd worden door IDBB Vastgoed BV. Aedifica financiert de koop uit eigen kredietfaciliteiten.

De exploitatie komt in handen van Compartijn, onderdeel van Incluzio, wat een dochteronderneming is van Facilicom Services Group. De Nederlandse zorgverlener biedt kleinschalig wonen en hoogwaardige zorg voor senioren die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Compartijn exploiteert momenteel vier locaties en zal in de nabije toekomst meerdere woonzorglocaties in exploitatie nemen. Aedifica heeft met Compartijn een huurovereenkomst gesloten voor twintig jaar.

Aedifica werd bij deze transactie begeleid door Stibbe. IDBB Vastgoed werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/aedifica-verwerft-nieuw-te-ontwikkelen-zorgresidentie-in-beegden?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?