Savills Agency investeert in big data analyse

0

Vandaag heeft Savills Nederland aangekondigd een andere volgende stap te hebben genomen in de digitalisering van de Agency dienstverlening. De vastgoedadviseur gaat samenwerken met tech start-up Vainu. Vainu is een data-gedreven sales platform dat relevant en up to date inzicht verzamelt in meer dan 2.6 miljoen bedrijven.

Wouter Stevens, Head of Agency bij Savills Nederland:
“Investeren in innovatie stelt ons in staat om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij zijn nu in staat om relevante actualiteiten van bedrijven binnen onze zoekradius te verzamelen en analyseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld inzoomen op Tech bedrijven van 20-200 medewerkers die momenteel op de Amsterdamse grachten zijn gevestigd en meer dan 10 vacatures hebben of net financiering hebben opgehaald. Dit stelt ons in staat om huurders te vinden en te targetten die perfect passen bij specifieke beschikbare kantoorruimte en -concepten.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220273-0/09/2017/savills-agency-investeert-in-big-data-analyse

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?