De ambassade van Georgië sluit nieuwe huurovereenkomst aan de Lange Vijverberg 12 te Den Haag

0

De ambassade van Georgië heeft het zelfstandige monumentale kantoorgebouw gelegen aan de Lange Vijverberg 12 te Den Haag gehuurd. Het object omvat in totaal circa 761 m² kantoorruimte.De ambassade van Georgië heeft het zelfstandige monumentale kantoorgebouw gelegen aan de Lange Vijverberg 12 te Den Haag gehuurd. Het object omvat in totaal circa 761 m² kantoorruimte.
De Lange Vijverberg is gelegen in het historisch stadscentrum van Den Haag. Het uitzicht over de Hofvijver maakt deze locatie uniek. In de directe omgeving bevinden zich het Binnenhof, Koninklijke Schouwburg, diverse ambassades, ministeries, hotels, restaurants en winkels.
JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder, een particuliere belegger. De Ambassade van Georgië werd bijgestaan door Amstelkroon.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/952/de-ambassade-van-georgi%C3%AB-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-aan-de-lange-vijverberg-12-te-den-haag

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?