Byzantium in Amsterdam Centrum volledig verhuurd

0

Savills heeft, namens de eigenaar, nieuwe huurovereenkomsten ondertekend in het Byzantium kantoorgebouw in het stadscentrum van Amsterdam. Slechts 6 maanden na aankoop is het kantoorgebouw hiermee volledig verhuurd.

Huurder Maatschap Bingh Advocaten heeft de huurovereenkomst van circa 315 m² verlengd en committeert zich hiermee wederom voor de lange termijn aan het Byzantium gebouw. Huurder Bloomberg heeft de bestaande huurovereenkomst verlengd en uitgebreid tot circa 925 m² kantoorruimte.

Byzantium heeft tevens een nieuwe huurder aangetrokken. SH Kelkar and Company Limited heeft een huurovereenkomst van circa 850 m² kantoorruimte ondertekend.

Het mixed-use Byzantium complex (2,600 m² kantoorruimte en 2,045 m² retail) werd ontworpen door architect Rem Koolhaas (OMA) en in 1991 gebouwd. Het gebouw is gevestigd aan de Stadhouderskade, naast de ingang van het Vondelpark.

Mans Vroom, Associate Director Agency bij Savills Nederland: “We zijn er trots op dat we zo snel na de aankoop en onze aanstelling als verhuurmakelaar de laatste vrije meters in Byzantium hebben kunnen verhuren voor onze opdrachtgever. In aanvulling op de nieuwe huurovereenkomsten gaat de verhuurder op korte termijn de entree van het gebouw uitgebreid renoveren. Hiermee is het gebouw weer geheel future-proof.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220233-0/09/2017/byzantium-in-amsterdam-centrum-volledig-verhuurd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?