AVISI huurt 2.000 m² in WTC Arnhem/Nijmegen

0

Software ontwikkelaar Avisi verhuist eind dit jaar haar kantoor naar het WTC Arnhem/Nijmegen in de Rijntoren aan de Nieuwe Stationsstraat 10 in Arnhem. Avisi tekent een langjarige huurovereenkomst en vestigt zich op de 13e, 14e en 15e verdieping van de Rijntoren. Hiermee is er een verdere positieve trend zichtbaar in de opname van hoogwaardige kantoorruimte bovenop het Centraal Station van Arnhem. Op dit moment worden er gesprekken gevoerd met diverse andere kandidaten voor de nog beschikbare ruimten in het gebouw.

Eigenaar Sechzigste Sachwert Holland GmbH & Co KG werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, in samenwerking met CBRE.

 

https://stmakelaars.nl/arnhem/actueel/avisi-huurt-2000m2-in-wtc-arnhem-nijmegen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?