Kantoorgebouw Riva in Den Bosch verkocht

0

MN heeft namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) het kantoorgebouw Riva in Den Bosch aangekocht van de joint venture Bayside Capital/UniforceDMC. Riva is een duurzaam multi-tenant kantoorgebouw gelegen op een prominente locatie in het Paleiskwartier in Den Bosch. Het gebouw is in 2000 opgeleverd en heeft een omvang van 10.500 m² kantoorruimte en ruim 110 parkeerplaatsen.

Huurders in het gebouw zijn onder meer Rabobank, Hevo en Van Lanschot Chabot. De komende maanden worden een aantal verduurzamingsmaatregelen getroffen om het pand te voorzien van een BREEAM Very Good label. Bovendien krijgen de entree en de nog beschikbare verdiepingen een upgrade.

Verkoper Bayside Capital is in de transactie bijgestaan door haar co-investor en asset manager UniforeDMC, Savills en Van Doorne. Koper MN is geadviseerd door Cushman & Wakefield en Houthoff Buruma.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220190-0/09/2017/kantoorgebouw-riva-in-den-bosch-verkocht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?