Kinderopvang Polly vestigt zich aan de Maliebaan 66 te Utrecht

0

Op 1 oktober 2017 zal Kinderopvang Polly haar nieuwe locatie aan de Maliebaan 66 te Utrecht openen. De nieuwe locatie bemeet ca. 300 m² v.v.o. met een unieke achtergelegen tuin van 360 m².

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger. Cresa Utrecht adviseerde Kinderopvang Polly in dit traject.

Over Kinderopvang Polly
De nieuwe locatie van Kinderopvang Polly huisvest drie dagopvang groepen en er wordt gewerkt volgens het unieke huiskamerconcept. Kinderopvang Polly hanteert op de Maliebaan tevens haar bijzondere pedagogische visie. Zij vinden het belangrijk dat zowel ouders als kinderen zich thuis voelen bij Kinderopvang Polly. De vestiging zal warm en gezellig worden ingericht, waardoor iedereen zich meteen thuis zal voelen. Ook de avontuurlijke natuurtuin van ruim 360 m² zal veel uitdaging voor de kinderen bieden. Zo is er een waterstroom, een separaat babydeel, een wilgentenen-hut, een zandbak, een blote voeten pad, etc.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?