JTM Vastgoed verkoopt kantoorruimte in Enschede

0

JTM Vastgoed heeft het deels verhuurde kantoorgebouw aan het Colosseum 40-44 verkocht aan een particuliere belegger. Het object van circa 1.353 m² kantoorruimte is verdeeld over meerdere bouwlagen. Momenteel is het object verhuurd aan meerdere huurders.

Het object ligt op een prominente plek op het Kennispark in Enschede, hét kantorenpark van Twente. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een parkachtige omgeving en uitstekende voorzieningen.

Cushman & Wakefield, collegiaal met Euverman Temmink & Partners, adviseerde JTM Vastgoed bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/jtm-vastgoed-verkoopt-kantoorruimte-in-enschede?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?