Complex Eusebiusplein / Rodenburgstraat te Arnhem verkocht

0

In opdracht van de Gemeente Arnhem heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis het complex bestaande uit 28 verhuurde appartementen, een langjarige verhuurde sportschool en circa 1.500 m² te herontwikkelen voormalig kantoor verkocht. Het complex aan het Eusebiusplein/Rodenburgstraat 27-57 in Arnhem is verkocht aan de Amsterdamse ontwikkelaar De Houten Steen Holding B.V. De Houten Steen is voornemens het voormalig kantoor van 1.500 m² eveneens te transformeren naar appartementen.

De gemeente Arnhem werd bij de structurering en begeleiding van het verkoopproces geadviseerd door haar huismakelaar Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars uit Arnhem, partner in Dynamis, in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen.

 

https://stmakelaars.nl/arnhem/actueel/complex-eusebiusplein-rodenburgstraat-Arnhem-verkocht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?