Van Os tassen en koffers opent nieuw filiaal in Maastricht

0

Het nieuwe filiaal van Van Os tassen en koffers aan de Kersenmarkt in Maastricht wordt op 9 september feestelijk geopend. Speciaal voor deze gelegenheid ontvangen de eerste 250 bezoekers een luxe goodiebag.

Verdubbeling van het assortiment
Van Os tassen en koffers gaat wegens groot succes na ruim 4 jaar verhuizen van de Maastrichter Brugstraat naar het ruimere hoekpand aan de Kersenmarkt. De winkel van 165 m2, verdeeld over twee verdiepingen, komt in het pand waar voorheen Per Sempre zat. In het nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van een breed assortiment tassen en koffers van zorgvuldig geselecteerde topmerken. Op de begane grond worden de dames- en herentassen gepresenteerd en het souterrain staat in het teken van reisbagage en schooltassen.

Wens in vervulling
Volgens directeur Hein van Os gaat met de opening van het nieuwe filiaal midden in het levendige winkelgebied van Maastricht een lang gekoesterde wens in vervulling. Van Os tassen en koffers wil dichtbij haar klanten zitten en daarom kijkt de speciaalzaak steeds naar mogelijkheden die verder invulling geven aan die wens. “Met de verhuizing naar deze toplocatie in het mooie Maastricht zoeken we de Limburgse gezelligheid nog meer op en kunnen we met een verdubbeling van het assortiment écht uitpakken met de collectiepresentatie” aldus Van Os. “Ik ben erg trots op wat we samen hebben neergezet. We zijn gericht op de toekomst en blijven ons continu ontwikkelen. Dit is de volgende stap voor Van Os tassen en koffers maar ook een bewuste investering in Maastricht”.

Openingstijden
Het nieuwe filiaal aan de Kersenmarkt 5-7 bevindt zich in het Stokstraatkwartier. De feestelijke opening zal op zaterdag 9 september plaatsvinden om 10.00 uur. Bekijk voor de openingstijden van de winkel: www.vanostassenenkoffers.nl/winkel/maastricht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?