Grootschalig bedrijfscomplex aan Oostzee 26 te Woerden verkocht

0

BluePrint Automation heeft het bedrijfscomplex verkocht aan Nat International Pty Ltd.

Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Snel en Polanen. De totale vloeroppervlakte bestaat uit circa 3.075 m² hal, 525 m² verdiepingsvloer met kantine en kleedruimte, 1.500 m² kantoor verdeeld over 2 bouwlagen alsmede 89 parkeerplaatsen gelegen op een kavel van circa 7.206 m².

Het bedrijfscomplex is verkocht voor circa EUR 3.900.000,- . Nat International Pty Ltd heeft vervolgens een langjarige huurovereenkomst gesloten met de dochtermaatschappij Florigo Industry B.V.

Florigo Industry B.V. biedt complete verwerkingslijnen voor aardappel (verwante)- verwerkende bedrijven met klanten in meer dan 80 landen wereldwijd. De lijnen voltooien het hele proces met: wassen en ontdoen, peeling, snijden, wassen, blancheren, drogen, frituren, koelen en vriezen.

IJsselstreek Zakelijk adviseerde de Australische koper bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?