D2D Holding B.V. huurt bedrijfsruimte Hazenkamp 50 te Arnhem

0

D2D Holding B.V. huurt representatief bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein “Rijkerswoerd”. Op het terrein zijn veel consument gerichte partijen en autodealers gevestigd; Gamma, Autototaalglas, DHL, Harting Bank, VW Zijm, Suzukidealer, Poli Zuid en binnenspeeltuin Ballorig.

Het bedrijfsobject bestaat uit ca. 370 m² bedrijfsruimte en 207 m² kantoorruimte. Het object is gelegen op een ruim kavel en heeft voldoende parkeerplaatsen (10+) op het eigen terrein. D2D Holding B.V. ontwikkelt medische apparatuur en huurt voor vijf jaar.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting Arnhem.

 

http://mvgmbedrijfshuisvesting.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=91263

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?