Pantos Logistics huurt 28.000 m² van Prologis op Vossenberg West II in Tilburg

0

Prologis heeft 150.000 m² grond gekocht van de gemeente Tilburg op Vossenberg West II in Tilburg. De eerste fase van de ontwikkeling van deze grond omvat een built-to-suit overeenkomst met Pantos Logistics voor 28.000 m².

De 150.000 m² betreft het laatste stuk grond dat beschikbaar was op Vossenberg West II en geeft Prologis de gelegenheid om 90.000 m² extra logistieke ruimte te ontwikkelen. Met de huidige expansie bestaat Prologis Tilburg Park nu in totaal uit 365.000 m². In de Benelux is Prologis eigenaar van circa twee miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed.

Pantos Logistics, een klant van Prologis, zal de eerste fase gaan leasen. Om de groei van de Koreaanse logistieke dienstverlener te kunnen ondersteunen is een built-to-suit overeenkomst getekend met Prologis voor de ontwikkeling van een 28.000 m² moderne distributiefaciliteit met mogelijkheden om ook de toekomstige groei van de organisatie op te vangen. De bouw is onlangs gestart en de verwachting is dat het gebouw halverwege 2018 klaar is.

Cushman & Wakefield, in collegiale samenwerking met Loyens & Loeff, adviseerde Prologis bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/pantos-logistics-huurt-28000-m2-van-prologis-op-vossenberg-west-ii-in-tilburg?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?