Enexis, Plantronics en VGZ finalisten van JLL’s Winning Workplace Award 2017

0

JLL maakt vandaag de drie finalisten van zijn Winning Workplace Award bekend die in november uitgereikt zal worden. Het aantal publieksstemmen en het oordeel van de jury waren in deze ronde tezamen bepalend voor de selectie van de finalisten. In alfabetische volgorde zijn dit:
• Enexis;
• Plantronics;
• VGZ.

De Winning Workplace Award wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. Dit jaar is het thema van de JLL Winning Workplace Award ‘Human Experience’. Het draait om de eindgebruiker en hoe deze gefaciliteerd en gemotiveerd wordt door de werkomgeving. De focus ligt hierbij op drie aspecten die van invloed zijn op de eindgebruiker: engagement, empowerment en fulfillment.

Zo is de werkomgeving van Enexis ontstaan vanuit de samenwerking tussen de facilitaire organisatie, afdelingsmanagement én vertegenwoordigers van huidige en toekomstige gebruikers van de gebouwen van Enexis. De werkomgeving van Plantronics kenmerkt zich door een revolutionaire geluidsisolatie waardoor werknemers met verschillende werkstijlen zonder de afleiding kunnen werken die normaliter voorkomen in een open kantoorruimte. Bij VGZ ondersteunt de groene, open, diverse werkomgeving alle medewerkers optimaal en straalt uit waar VGZ voor staat, namelijk: toonaangevend, zinnig en inlevend.

Remco van der Mije, head of Strategic Consulting bij JLL: “De afgelopen jaren hebben iedere keer meer deelnemers zich aangemeld voor de strijd om de Winning Workplace Award en het niveau van de deelnemende bedrijven is ook iedere keer hoger. Enexis, Plantronics en VGZ hebben elk op hun eigen vlak grootse ambities. Het wordt een leuke uitdaging om onder hen een winnaar te verkiezen.”

De ‘Winning Workplaces’ van de drie finalisten zullen in de komende weken bezocht worden door een speciaal samengestelde jury. De jury spreekt tijdens deze bezoeken met het ´winning workplace team´ van de organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Ook zal er worden gesproken met medewerkers van de organisatie om inzicht te krijgen in de praktijkervaringen met het concept. Op basis van de jurybezoeken wordt tijdens het congres Tomorrow@Work op 16 november bekendgemaakt wie de winnaar is van JLL’s Winning Workplace Award 2017.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/942/enexis-plantronics-en-vgz-finalisten-van-jlls-winning-workplace-award-2017

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?