Spring Real Estate past organisatiemodel aan en zet in op groei

0

Spring Real Estate past per 1 januari 2018 haar structuur aan om de groei van de organisatie te kunnen blijven faciliteren. In de nieuwe structuur wordt ruimte geboden aan nieuwe business lines, waarmee zowel verdieping als verbreding van de huidige dienstverlening wordt nagestreefd. Met het aantrekken van nieuwe adviseurs en het betrekken van een nieuw kantoor verwacht Spring Real Estate een verdubbeling van de omzet in de komende 2-3 jaar te realiseren.

Robert Kat: ‘Spring is gestart als adviseur van de eindgebruiker. De afgelopen jaren hebben we met succes onze dienstverlening kunnen verbreden en zijn daarmee ook een belangrijke adviseur geworden voor vastgoedinvesteerders. De kracht van Spring is dat we onafhankelijk advies aanbieden aan een select aantal lokale en internationale opererende opdrachtgevers. De nieuwe structuur stelt ons in staat om de komende tijd nieuwe talenten aan te trekken en onze dienstverlening verder te specialiseren. Ons doel is dat we onze opdrachtgevers volledig kunnen ontzorgen voor hun vastgoedvraagstukken in Nederland.’

Alexander Zweering en Robert Kat geven dagelijks leiding aan de nieuwe organisatie. Samen met Bart Mittendorff wordt tevens leiding gegeven aan het Investments team met de focus op advisering en het begeleiden van transacties in beleggingsvastgoed. Stijn de Blaaij is eindverantwoordelijk voor aan- en verhuur transacties in de regio Groot-Amsterdam. De Valuations afdeling wordt geleid door Lennard Hoekstra. Robert Kat zal op tijdelijke basis onderdeel zijn van het managementteam van de Valuations afdeling totdat een nieuw management lid is aangetrokken. De komende maanden zullen de bestaande teams verder worden uitgebreid en worden er nieuwe businessunits toegevoegd.

Momenteel worden er gesprekken gevoerd met ambitieuze vastgoedprofessionals die een ondernemende rol ambiëren en willen bijdragen aan de groei van Spring Real Estate.

Spring telt circa 25 medewerkers die werken voor banken, institutionele- en particuliere beleggers, ontwikkelaars en gebruikers van commercieel vastgoed. Vanaf 1 januari zal de organisatie een nieuwe kantoorruimte betrekken aan de Laan der Hesperiden 68 waarbinnen de nieuwe structuur verder vormgegeven zal worden.

Paul Teeuwen heeft er voor gekozen zijn carrière buiten de organisatie voort te zetten en zich te gaan richten op het ontwikkelen en investeren in binnenstedelijk vastgoed.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?