Voormalig Imtech-gebouw krijgt onderwijsbestemming

0

Het zeer hoogwaardige kantoor-/bedrijfsgebouw ‘Green Building’ op de hoek Marathonloop en Furkapas in Eindhoven-noord krijgt een nieuwe gebruiker. Het Summa College heeft het gebouw gehuurd om er enkele van haar opleidingen onder te brengen die nu nog aan de Frederiklaan zijn gevestigd. Het complex omvat een kantoorgebouw van circa 2.530 m² met een aansluitend bedrijfsgedeelte van circa 1.365 m². Het gebouw dat in 2009 in opdracht van de toenmalige gebruiker Imtech werd gebouwd, kwam als gevolg van het faillissement van Imtech leeg te staan. Het gebouw gold destijds als een van de meest duurzame en ‘groene’ gebouwen van Nederland met het certificaat Breeam ‘Very Good’.

Summa College werd bij de aanhuur geadviseerd door Cresa. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars bracht de transactie tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger.

 

https://bedrijfsmakelaar.nu/actueel/voormalig-imtech-gebouw-krijgt-onderwijsbestemming

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?