‘SHOE CLUB’ by Van den Assem verlengt huurovereenkomst in Rotterdam op de Meent 98-100 in Minervahuis II

0

Recentelijk heeft de SHOE CLUB by Van den Assem haar huurovereenkomst langjarig verlengd.

De dubbele winkel aan de Meent heeft 360 m² winkelruimte op de begane grond en 110 m² in de kelder. Het is een schoenenparadijs waar mode, muziek en design samen komen. Designer Eric Kuster is verantwoordelijk voor de inrichting.

In Rotterdam wordt de SHOE CLUB by Van den Assem gezien als het ‘jongere zusje’ van Van den Assem schoenen. De winkel heeft een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van de meest trendy merken waaronder Unisa, Magnanni, Santoni, Blackstone, Shabbies Amsterdam en Floris van Bommel.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?